Επένδυση ύψους 30 εκατ. ευρώ από την εταιρεία Military Club

Νέα επένδυση ύψους 30 εκατ. ευρώ υλοποιεί αυτή την περίοδο η εταιρεία Military Club, η οποία αφορά τη δημιουργία 177 μονοκατοικιών στην Κόρινθο.
Τον Ιούλιο αναμένεται να εκδοθούν οι άδειες και σε έναν χρόνο να ολοκληρωθούν οι κατοικίες οι οποίες βρίσκονται στο Βραχάτι Κορινθίας, ενώ θα διαθέτουν φωτοβολταϊκά στη στέγη, θα εκτείνονται σε 133 τ.μ. και η τιμή είναι μικρότερη από 1.000 ευρώ το τ.μ.

Οι μονοκατοικίες έχουν ήδη προπωληθεί μόνο σε ένστολους, καθώς η Military Club είναι μια εταιρεία που διαθέτει δική της πιστωτική κάρτα και συνεργασίες με πολλά καταστήματα, στα οποία έχουν εκπτώσεις τα μέλη της που αγγίζουν τους 62.700 ένστολους.
Το οικιστικό πρόγραμμα του Military Club ξεκίνησε το 2003, κατασκευάζοντας κατοικίες στην Αττική και τη Λάρισα για 153 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, σε τιμές 30% χαμηλότερες από τις εμπορικές αξίες των αντίστοιχων περιοχών.

Στόχος του Military Club, όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής του, κ. Ζ. Μιχαλόπουλος, είναι να επαναλάβει την δραστηριοποίησή της στον χώρο των ακινήτων και σε ένστολους και άλλων ευρωπαϊκών χωρών αλλά και του ΝΑΤΟ, για την απόκτηση κατοικίας στην Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.