Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης 30-6-2011 στην Πτολεμαΐδα, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης τρεις Έλληνες 22, 27,33 ετών και ένας αλλοδαπός 23 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων, στο οποίο επέβαιναν οι συγκεκριμένοι συλληφθέντες και πριν προβούν στον έλεγχο αυτών, πέταξαν στο έδαφος μία συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους (1,7) γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο σπίτια όπου διέμειναν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους (17) γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου
Σήμερα (1-7-2011) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Φούφα Κοζάνης, άγνωστος άντρας,  μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο σε ισόγεια κατοικία  84χρονου άνδρα και  αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1200 €.  Έγινε όμως αντιληπτός από αυτόν και προκειμένου να διαφύγει τον απώθησε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά.
Ο δράστης αναζητείται.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολ/δας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.