Έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του «πληρώνοντας το μάρμαρο» για τη συνομιλία με τον Μ. Ψωμιάδη

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο διεθνής σέντερ, μετά τη συνάντηση που είχε το βράδυ της Πέμπτης (30/06) με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Γιώργο Σκινδήλια και τον γενικό διευθυντή Χρήστο Σταυρόπουλο, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους, ένα χρόνο προτού ολοκληρωθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπουρούσης φέρεται να αποδέχθηκε την πρόταση του ΟΣΦΠ για διαζύγιο κοινή συναινέσει χωρίς να διεκδικήσει αποζημίωση, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Οι δρόμοι του Μπουρούση με τον Ολυμπιακό χωρίζουν έπειτα από μια πενταετία καθώς στην Ερυθρόλευκη ΚΑΕ ενοχλήθηκαν από την περίφημη τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο παίκτης με τον Μάκη Ψωμιάδη, από τον οποίο ζητούσε το… φάρμακό του!

Εξάλλου, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς βρίσκεται στην Ελλάδα και αναμένεται να συναντηθεί σύντομα με τους αδελφούς Αγγελόπουλους προκειμένου να τους ενημερώσει για την απόφασή του, να παραμείνει ή όχι στο τιμόνι της ομάδας, μετά την επικείμενη αποχώρησή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.