Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μπάσκετ: Τέλος ο Μπουρούσης από τον Ολυμπιακό

Ιούλιος 1st, 2011 by Χρήστος Μίμης

Έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του «πληρώνοντας το μάρμαρο» για τη συνομιλία με τον Μ. Ψωμιάδη

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο διεθνής σέντερ, μετά τη συνάντηση που είχε το βράδυ της Πέμπτης (30/06) με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Γιώργο Σκινδήλια και τον γενικό διευθυντή Χρήστο Σταυρόπουλο, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους, ένα χρόνο προτού ολοκληρωθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπουρούσης φέρεται να αποδέχθηκε την πρόταση του ΟΣΦΠ για διαζύγιο κοινή συναινέσει χωρίς να διεκδικήσει αποζημίωση, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Οι δρόμοι του Μπουρούση με τον Ολυμπιακό χωρίζουν έπειτα από μια πενταετία καθώς στην Ερυθρόλευκη ΚΑΕ ενοχλήθηκαν από την περίφημη τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο παίκτης με τον Μάκη Ψωμιάδη, από τον οποίο ζητούσε το… φάρμακό του!

Εξάλλου, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς βρίσκεται στην Ελλάδα και αναμένεται να συναντηθεί σύντομα με τους αδελφούς Αγγελόπουλους προκειμένου να τους ενημερώσει για την απόφασή του, να παραμείνει ή όχι στο τιμόνι της ομάδας, μετά την επικείμενη αποχώρησή τους.

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούλιος 1st, 2011 at 08:25 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply