Πήγε στην Ντόρα..

Η πορεία μου μου δίνει το δικαίωμα να μην εθελοτυφλώ και να μην στρουθοκαμηλίζω, ήταν το σχόλιο της βουλευτού Αργολίδος.
“Ναι” λοιπόν και ελπίζω κύριοι της Κυβέρνησης να μην με απογοητεύσετε” συνέχισε τονίζοντας ότι ανεξαρτητοποιείται.
“Στο μέτρο που με αφορά θα ξεπεράσω τις δυνατότητες μου ως ανεξάρτητη και μόνο βουλευτής… Είναι η πιο δύσκολη απόφαση πολιτικής μου διαδρομής”, πρόσθεσε.
“Συναίνεση και συνεργασία είναι η απάντηση και η λύση σήμερα, είπε ο βουλευτής Αργολίδας.
Το μεσοπρόθεσμο είναι μια λύση, καλή, κακή θα δείξει, απαραίτητη όμως”.
«Καταψήφισα μνημόνιο, με δυσκολία, ακολουθώντας την κομματική γραμμή. Το ότι το μη απέτυχε δεν είναι επιβράβευση του όχι μας. Δεν απέτυχε διότι δεν υλοποιήθηκε καν, παρά μόνο στο 25%. Καμία τόλμη, καμία δημιουργικότητα, μόνο φόροι!», σημείωσε επίσης.

 


Η βουλευτής της ΝΔ δεν απέφυγε τις αιχμές για την κομματική γραμμή. «Επειδή περίσσεψε πατριδοκαπηλία, για μένα μια είναι η πατριωτική στάση: συναίνεση!», είπε αρχικά και σε άλλο σημείο της ομιλίας της τόνισε ότι «μου είναι αδιανόητο να αποδεχτώ ψευτοδιλήμματα».
« Δυστυχώς για την Ελλάδα και κόμμα μου έχω δε έχω λύση. Η αυτοκτονία χώρας δεν είναι λύση! Αποδέχομαι και κατανοώ ανασφάλεια όλων. Όμως το ΟΧΙ δε μπορεί να συνοδεύεται από το ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ».
Είναι χαρακτηριστικό ότι η κ. Παπαδημητρίου χειροκροτήθηκε από πολλούς βουλευτές όλων των πτερύγων αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας της.
Η πρώτη αντίδραση της Ν.Δ. ήταν από “κύκλους” οι οποίοι σχολίασαν: “εκείνη έφυγε”.
Γύρω στις 13:55 η κ.Παπαδημητρίου πήγε στο γραφείο της κ.Ντόρας Μπακογιάννη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.