Διευθυντικός ο ρόλος Μπέου, Τσακογιάννη και Μ. Ψωμιάδη σύμφωνα με τη δικογραφία – Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Σταύρος Ψωμιάδης

Ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή οδηγήθηκαν οι δέκα κατηγορούμενοι στην υπόθεση των στημένων αγώνων που συνελήφθησαν για κακουργήματα και πλημμελήματα, μεταξύ των οποίων και αυτό της εγκληματικής οργάνωσης. Πρόκειται για τους Σταύρο Ψωμιάδη, πρόεδρο της ΠΑΕ Καβάλας, Γιώργο Τσακογιάννη, μεγαλομέτοχο της ομάδας της Ηλιούπολης, Νίκο Χάλκο, πρόεδρο της ομάδας της Ηλιούπολης , Αχιλλέα Μπέο, πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Θανάση Ντότση, μάνατζερ του Αγροτικού Αστέρα και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των Τρικάλων, Δημήτρη Ζαβαντία, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και του Πανσερραϊκού, Ανδρέα Δημόπουλο, οργανωτή παράνομου στοιχήματος, Βασίλη Καρακούλια, οργανωτή παράνομου στοιχήματος, Νίκο Παντέλη, προπονητή, και Νίκο Ζαμάνη.
Πρώτος πιθανότατα θα απολογηθεί ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ οι απολογίες στο σύνολό τους αναμένεται να διαρκέσουν πολλές ώρες.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι Μπέος, Τσακογιάννης και Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος καταζητείται και σύμφωνα με τον συνήγορό του προτίθεται να παραδοθεί, είχαν «διευθυντικό ρόλο» στην όλη υπόθεση.
Οι κατηγορούμενοι φέρονται να αρνούνται τις πράξεις που τους αποδίδονται.
Εν τω μεταξύ, δεν υποβλήθηκε μέχρι στιγμής αίτημα στην κυπριακή αστυνομία τις ανακριτικές Αρχές της Ελλάδας για διερεύνηση τραπεζικών λογαριασμών, αναφορικά με την υπόθεση για «στημένα» παιγνίδια και «ξέπλυμα» χρήματος μέσω Κύπρου.
Αυτό ανέφερε, σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα, ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, ο οποίος πρόσθεσε ότι, αν υποβληθεί αίτημα, θα διερευνηθεί. ” Θα αναμένουμε να δούμε τι αίτημα θα υποβληθεί και θα ανταποκριθούμε ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες”, είπε χαρακτηριστικά.

Με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος ο Σταύρος Ψωμιάδης
Ολοκληρώθηκε η ανάκριση του Σταύρου Ψωμιάδη, προέδρου της ΠΑΕ Καβάλας, ύστερα από την οποία αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 250.000 ευρώ και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

«Με μπλέξανε χωρίς να φταίω» ήταν τα μοναδικά λόγια του Σταύρου Ψωμιάδη κατά την έξοδό του από την Ευελπίδων.
Ο δικηγόρος του Σταύρου Ψωμιάδη, κ. Στάθης, εξερχόμενος από τα γραφεία της εισαγγελίας δήλωσε: «Ο Σταύρος Ψωμιάδης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ένας άνθρωπος διαπομπεύτηκε επί πέντε ημέρες συνεχώς για μια υπόθεση που δεν έχει καμία σχέση. Αυτό προκύπτει από το έγγραφο της εισαγγελίας και από τις σελίδες της δικογραφίας. Πουθενά δεν αναφέρεται ότι αυτό το 26χρονο παιδί συμμετείχε σε οποιαδήποτε τέτοια δραστηριότητα. Ελπίζουμε στο επόμενο στάδιο να μην φτάσει ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος καν στο ακροατήριο».

Όσο για το πού αποδίδει τη δίωξη στο πρόσωπο του πελάτη του, απάντησε: «Θεωρώ ότι αυτό το γράμμα της UEFA που έφερε την Καβάλα να συμμετέχει σε ύποπτα παιχνίδια ήταν η αιτία, καθώς είναι πρόεδρος της ομάδας».
Τέλος, ερωτηθείς αν μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη θα παραδοθεί ο Μάκης Ψωμιάδης, απάντησε: «Δεν έχει λόγους να μην εμφανιστεί ο Μάκης Ψωμιάδης. Όμως πραγματικά δεν γνωρίζω πότε θα γίνει αυτό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.