Στην κεντρική πλατεία Γρεβενών

Το Σωματείο κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών ”ΑΦΕΤΗΡΙΑ”, εν όψη της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών, διοργανώνει στις 25 Ιουνίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:00 μ.μ., συναυλία στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών (πλατεία Αιμιλιανού).
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Η συναυλία θα ξεκινήσει με τους “Corruption”. Οι “Corruption” είναι μια Rock μπάντα που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2011 στα Γρεβενά και παίζουν διασκευές από το ευρύτερο φάσμα της Rock μουσικής σκηνής. Μέλη της είναι ο Γιάννης Βακουφάρης: Κιθάρα, Χρήστος Γρίδας: Μπάσο, Φωνητικά, Αχιλλέας Ζιώγας: Φωνητικά, Δήμος Κωνσταντινίδης: Τύμπανα.

Θα συνεχίσουν οι “Baildsa” με “Βαλκανικούς ήχους, τσιγγάνικες μελωδίες, punk αέρας σε μουσικές που δύσκολα κρατάς τα πόδια σου στο χώμα…”. Μπάντα μπαϊλντισμένων χωρικών και όχι αγανακτισμένων πολιτών Αποτελούμενη από μέλη γεννημένα, ο-μορφωμένα και σπουδ(αι)αγμένα στη νότια βαλκανική, πιο συγκεκριμένα την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας όπως και την προσαρτηθείσα στο ελληνικό κράτος το 1881, Θεσσαλία. Μέλη της είναι ο Θάνος Γκουντάνος: κιθάρα, φωνή, Γιάννης Γκουντάνος: τύμπανα, Γιάννης Βαμβακάς: ακορντεόν, φωνή, Λουκάς Μεταξάς: μπάσο, Δημήτρης Χαυλίδης: τρομπέτα, Πασχάλης Καρβουνάρης: τρομπέτα. Συνεργάτες της είναι ο Παύλος Σπυρόπουλος: κοντραμπάσο, Μανώλης Τσιαούσης: τρομπόνι, Δημήτρης Τασούδης: κρουστά, Χρήστος Μπάρμπας: καβάλ, γκάιντα, Χρήστος Κοτσίρας: ραπ

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος Πέτρος Μιμηλίδης
και το Δ.Σ του Σωματείου ΄΄ΑΦΕΤΗΡΙΑ΄΄
κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.