Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Ραντάρ που ξεχωρίζει γκέι από στρέιτ έχουν οι γυναίκες

Ιούνιος 24th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Όταν έχουν ωορηξία ή έντονη σεξουαλική διάθεση, διακρίνουν τους ομοφυλόφιλους από τους ετεροφυλόφιλους

Όταν μια γυναίκα πλησιάζει ή βρίσκεται σε περίοδο ωορρηξίας αρκεί να κοιτάξει το πρόσωπο ενός άντρα για να μαντέψει τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός άντρα – και μάλιστα τις περισσότερες φορές σωστά. Όπως αποκαλύπτει έρευνα του πανεπιστημίου του Τορόντο, η αυξημένη της επιθυμία να βρει ένα ταίρι, λόγω ορμονών, αυξάνει και την ακρίβεια των εκτιμήσεών της.
Οι ερευνητές ζήτησαν από 40 φοιτήτριες να κοιτάξουν τις φωτογραφίες 80 ανδρικών προσώπων και να δηλώσουν ποιοι από αυτούς είναι ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι. Μόνο οι μισές φωτογραφίες ανήκαν σε γκέι, ενώ δεν διέφεραν σε εκφράσεις ή ομορφιά και οι συμμετέχουσες έπρεπε να αποφασίσουν μόνο με τη διαίσθησή τους ποιος ήταν ομοφυλόφιλος και ποιος όχι.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, όσο πιο κοντά βρίσκονταν οι γυναίκες αυτές στην ωορρηξία τόσο πιο ακριβείς ήταν οι «προβλέψεις» τους, ενώ ακόμη πιο αυξημένες ικανότητες εντοπισμού των γκέι είχαν όσες γυναίκες είχαν ερωτική επιθυμία κατά το τεστ.
Οι επιστήμονες μελέτησαν ακόμη 40 γυναίκες, στις μισές από τις οποίες ζητήθηκε να διαβάσουν μια ιστορία για μια «ρομαντική συνεύρεση» πριν τους δείξουν τις φωτογραφίες με τα αντρικά πρόσωπα, ενώ στις άλλες μισές έδειξαν απευθείας τις φωτογραφίες.

Όσες είχαν διαβάσει το «καυτό» διήγημα αρίστευσαν στον εντοπισμό των ετεροφυλόφιλων αντρών, σε σχέση με τις άλλες που δεν το είχαν διαβάσει.
Παρόλα αυτά, η ικανότητα αντίληψης του σεξουαλικού προσανατολισμού λειτουργούσε μόνο με αντρικά πρόσωπα, καθώς παρόμοιο πείραμα στο οποίο έδειξαν σε 34 γυναίκες τις φωτογραφίες των προσώπων 200 γυναικών (μισές ομοφυλόφιλες και μισές ετεροφυλόφιλες) δεν έδειξε καμία σχέση μεταξύ του γυναικείου κύκλου και της ακρίβειας της γυναικείας κρίσης για το θέμα.

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούνιος 24th, 2011 at 18:01 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply