Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επιστολή παραίτησης του Ταμία της ΕΛΜΕ Γρεβενών Κώστα Τζάτζη

Ιούνιος 24th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Συνάδελφοι, υπέβαλλα την παραίτησή μου από το ΔΣ της ΕΛΜΕ Γρεβενών, για να προκαλέσω την σωστή λειτουργία της Ενώσεώς μας, πάνω σε θέματα καταστατικού που είναι βασισμένο σε δημοκρατικές αρχές. Κάποιοι επιμένουν να το καταστρατηγούν συνειδητά και να προσπαθούν να γαντζωθούν στα αξιώματά τους τα οποία προέκυψαν οριακά, με την παράταξη των ανεξάρτητων, να δηλώνουν  Πόντιοι  Πιλάτοι.

Οι λόγοι λοιπόν ήταν οι εξής:

1) Δεν δύναται να με εκπροσωπεί πλέον το προεδρείο (κα. Δέσποινα Μίχου) της Ενώσεώς μας, όταν αυτοβούλως επισκέπτεται σχολικές μονάδες της πόλης μας χωρίς έγκριση και παρουσία μελών του ΔΣ της ΕΛΜΕ Γρεβενών ή τουλάχιστον φέροντας την εξουσιοδότησή τους, συλλέγοντας υπογραφές συναδέλφων σε ένα κείμενο ανυπόστατο, αναληθές και παράνομο τελικά, αποσκοπώντας να θίξει έννομα συμφέροντα συναδέλφων. Προσβάλει τη νομιμότητα στην εφαρμογή του άρθρου 5, παρ. 3 ΠΔ 100/97 σε απόφαση του ΠΥΣΔΕ Γρεβενών.

2) Η ιδιότητά μου ως Β΄ αιρετού στο ΠΥΣΔΕ Γρεβενών, εφ’ όσον την ασκώ, με οδηγεί σε αναγκαστική παραίτηση από τη συνδικαλιστική μου ιδιότητα για να λειτουργώ στη συνέχεια πιο ξεκάθαρα και αποδοτικά ως μέλος του ΠΥΣΔΕ Γρεβενών.

3) Η δεκαετής παρουσία μου στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Γρεβενών ήταν αρκετή για να σηματοδοτήσει την αποχώρησή μου, παραχωρώντας τη θέση μου, σε αναπληρωματικό μέλος της ΔΑΚΕ δίνοντας έτσι φρεσκάδα και ώθηση στη λειτουργία της Ενώσεώς μας.

 

Θα είμαι πάντα παρών στους αγώνες και στις διεκδικήσεις του κλάδου μας και της Ενώσεώς μας με καθαρότητα, δικαιοσύνη και πάνω από όλα με συναδελφικότητα.

 

ΓΡΕΒΕΝΑ Πέμπτη 23/06/2011

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΖΑΤΖΗΣ ΑΡΙΣΤ. ΚΩΝ/ΝΟΣ

Διαβάστε ακόμη: Επισήμανση προς τους καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών


This entry was posted on Παρασκευή, Ιούνιος 24th, 2011 at 11:48 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply