(Για να γνωριστούμε καλύτερα)

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία βασισμένη σε μια ιδέα των Παύλου Μάτεση και Φώτη Σπύρου. Μια ομάδα νέων γνωστών ηθοποιών φέτος ταξιδεύει στην Ελλάδα για να χαρίσει το γέλιο : Σοφία Βογιατζάκη, Φώτης Σπύρος, Κάτια Νικολαΐδου, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Πατρίκιος Κωστής, Σόλωνας Τσούνης, Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, Διονύσης Κλαδής, Βαγγέλης Δαλλές.

Ευτυχώς επτωχεύσαμεν!!! Με καράβι το γέλιο, πανιά του τη νοσταλγία και πολύ πολύ τρέλα  στη μηχανή για καύσιμο… σαλπάρουμε!!!

Ένας θίασος της συμφοράς, χωρίς μέσα,  αλλά με όρεξη και φαντασία  “προσπαθεί” να δώσει μια παράσταση “κωμωδίας”, αλλά απόψε όλα θα πάνε στραβά. Δεν χάνουν το θάρρος και το χιούμορ τους, τίποτα δεν τους σταματά. Με τη βοήθεια του κοινού, θα συνεχίσουν. Έτσι, η κάθε παράσταση εξελίσσεται σε ξεχωριστή εμπειρία, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και όλο το παρασκήνιό της. Το τι θα συμβαίνει επάνω αλλά και κάτω από τη σκηνή δεν περιγράφεται…
Μια θεότρελη κωμωδία γεμάτη γκανγκ, χιούμορ, αλλά και σουρεαλιστικές εκρήξεις γέλιου!!!
Ευτυχώς επτωχεύσαμεν!!!  Μια μοντέρνα παράσταση από τα παλιά… γιατί το θέατρο είναι γοητεία!!! Και επειδή η γοητεία δεν είναι αστείο πράγμα… θα γελάσετε πολύ!!!

Η θεατρική παράσταση «Ευτυχώς επτωχεύσαμεν» θα βρίσκεται στα Γρεβενά για μία μοναδική παράσταση το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 9:30 μ.μ.  στο Υπαίθριο Θέατρο ΚΑΣΤΡΑΚΙ .

Τιμές εισιτηρίων: Φοιτητικό-παιδικό 15€, Κανονικό 18€


Η παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ  :
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Φώτης Σπύρος
ΙΔΕΑ – ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ : Παύλος Μάτεσης, Φώτης Σπύρος
ΜΟΥΣΙΚΗ : Θοδωρής Οικονόμου
ΣΤΙΧΟΙI : Παναγιώτης Μπρατάκος
ΣΚΗΝΙΚΑ : Βλάσης Βαλεντίνος Βαλάσης
ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ : Ελένη Ψύρρα
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ : Έλενα Γεροδήμου
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ : Δημήτρης Ζωγραφάκης
ΠΑΡΑΓΩΓΗ : Ocean Productions

ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Σοφία Βογιατζάκη, Φώτης Σπύρος, Κάτια Νικολαΐδου, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Πατρίκιος Κωστής, Σόλωνας Τσούνης, Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, Διονύσης Κλαδής, Βαγγέλης Δαλλές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.