Από τον Διευθυντή Δ.Ε. Γρεβενών

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διήμερο που πραγματοποίησε η Διεύθυνσή μας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, την περασμένη εβδομάδα, Πέμπτη 16 και Παρασκευή 17 Ιουνίου. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν πάνω από ογδόντα μαθητές από τα δύο Γυμνάσια και τα τρία Λύκεια της πόλης μας οι οποίοι με το πλούσιο ταλέντο τους, στο θέατρο, στο χορό και στη μουσική χάρισαν μια ξεχωριστή αισθητική απόλαυση στο πλήθος των θεατών που γέμισαν και πάλι το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου μας την πρώτη ημέρα και το Yπαίθριο Θέατρο τη δεύτερη.
Όλο αυτό το πλούσιο θέαμα που παρακολουθήσαμε στο διήμερο έχει σχέση με τις σχολικές δραστηριότητες οι οποίες υλοποιήθηκαν από τα σχολεία της Διεύθυνσής μας την τρέχουσα χρονιά. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 30 προγράμματα ( Περιβαλλοντικά, Αγωγής Υγείας, Αγωγής Σταδιοδρομίας και Πολιτιστικά) στα οποία συμμετείχαν πολλοί μαθητές και καθηγητές.
Προσωπικά θέλω συγχαρώ όλους τους μαθητές, τους καθηγητές τους Υπευθύνους των Σχολικών Δραστηριοτήτων κ.κ. Κλεισιάρη Νικόλαο, Μίμη Στέργιο, Τσαμπαρδούκα Ιωάννη και Πουρνάρα Στέργιο οι οποίοι συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων. Ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω τον Υπεύθυνο Πολιτιστικών της Διεύθυνσής μας κ. Πουρνάρα Στέργιο που ήταν ο συντονιστής των εκδηλώσεων του Μαθητικού Καλλιτεχνικού Διημέρου και το Δ.Σ. και το προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για την άψογη συνεργασία. Πιστεύω, όπως και όλοι μας και όπως καταδείχτηκε από τις εκδηλώσεις του Διημέρου, ότι η καλύτερη πρόληψη είναι η δράση, η συμμετοχή και η δημιουργία.
Τέλος ευχαριστώ και τους χορηγούς μας το Δήμο Γρεβενών και τη ΜΗΥΣ Σμιξιώτικου και εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και να είναι η χρονιά που μας έρχεται το ίδιο παραγωγική και δημιουργική, όπως και η περασμένη.

Ο Διευθυντής Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών

Θωμάς Λιάμπας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.