Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο πανάθλιος ρόλος του κυβερνητικού συνδικαλισμού

Ιούνιος 16th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Άρθρο του Χρίστου Τσακστάρα

Οι πράσινοι Εφιάλτες του άθλιου κυβερνητικού συνδικαλισμού έπρεπε να γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η ώρα τους.
Αφού κίνησαν Γη και Ουρανό για να κλείσει το Γυμνάσιο Κιβωτού Γρεβενών, τώρα ως οι 10 μωρές παρθένες της Βιβλικής παραβολής, περιφέρονται σε σχολεία της πόλης τρομοκρατώντας τους συναδέλφους θέτοντάς τους εκβιαστικά διλήμματα για το εργασιακό μέλλον τους, ενώ θα έπρεπε πρώτα να κοιταχτούν στον καθρέφτη τους να φτύσουν το είδωλο που βλέπουν και έπειτα να στραφούν στο κόμμα που τους κηδεμονεύει μήπως και τους εξαργυρώσει τις λευκές επιταγές που του υπέγραφαν.
Συνάδελφοι ας προσέχατε.
Όταν τους ψηφίζατε ελαφρά τη καρδία υποθηκεύατε το μέλλον σας. Την επόμενη φορά πάρτε πιο σοβαρά τις εκλογές στις οποίες συμμετέχετε και προπαντός μελετήστε τη νομολογία και το καταστατικό που τις διέπουν.
Συνάδελφοι υπάρχει ακόμα λύση.
Στείλτε τους σπίτι, μη τους λυπηθείτε, άλλωστε το κόμμα τους έχει φροντίσει για τα αναλώσιμα πιόνια του. Και μη φοβηθείτε για την απώλεια της μαμάκας και του πατερούλη σας. Είδατε πόσο τρωτοί είναι. Αν όμως νιώθετε ορφανοί και μόνοι μην ανησυχείτε, τα κόμματα θα σας στείλουν νέους άφθαρτους και λαμπερούς προστάτες, πάντα φροντίζουν με στοργή τα φοβισμένα ορφανά. Αλίμονο όμως, φροντίζουν ώστε να παραμένουν αιχμηρά και τα τροχισμένα γλυκά δοντάκια τους. Εθισμένοι τόσα χρόνια στα αναισθητικά δήγματά τους σας καταλαβαίνω, είναι δύσκολο να ξυπνήσετε, όμως δυστυχώς για σας έφτασε η ώρα.
Έχετε υποχρέωση απέναντι στους Δασκάλους σας και στα νιάτα της Ελλάδος.

Γρεβενά Πέμπτη – 16/Ιουνίου/2011

Χρίστος Κων. Τσακστάρας
Φυσικός

Θυμηθείτε την: Επιστολή διαμαρτυρίας για το Γυμνάσιο Κιβωτού

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούνιος 16th, 2011 at 09:16 and is filed under ΑΡΘΡΟ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply