Το Solar Bikini μπορεί να φορτίζει κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές

Ένας σχεδιαστής ρούχων στην Νέα Υόρκη δημιούργησε το πιο hi-tech γυναικείο μαγιό. Το μαγιό αποτελείται από μικρούς ηλιακούς συλλέκτες και διαθέτει υποδοχές USB στις οποίες μπορούν να συνδέονται κινητά τηλέφωνα, συσκευές αναπαραγωγής ήχου (π.χ iPod), ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και κάθε είδους ηλεκτρονικές συσκευές.

Το μαγιό είναι δημιουργία του Αντριου Σνάιντερ και αποτελείται από αγώγιμο νήμα και 80 εξαιρετικά λεπτές φωτοβολταΐκές κυψέλες. Αν και το μαγιό για να λειτουργήσει ως φορτιστής πρέπει να είναι στεγνό εντούτοις, σύμφωνα με τον δημιουργό του, η κυρία που θα το φοράει μπορεί άφοβα να μπει στο νερό χωρίς να φοβάται ότι θα υποστεί ηλεκτροπληξία.

Ετσι όσες δεν μπορούν να αποχωριστούν ούτε στιγμή το κινητό τους τηλέφωνο ή την αγαπημένη τους ηλεκτρονική συσκευή έχουν πλέον μια ιδανική λύση για τις παραλίες. Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες που θέλουν να μην κινδυνέψουν να ξεμείνουν από μπαταρία στην παραλία, μπορούν είτε να υποχρεώσουν τις συντρόφους τους να φορέσουν το μαγιό είτε απλά να το έχουν μαζί τους με τα υπόλοιπα πράγματα τους και να μην ενοχλούνται φυσικά από τα περιέργα βλέμματα όταν το βγάλουν από την τσάντα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.