Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μπικίνι – φορτιστής για τα gadgets

Ιούνιος 15th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Το Solar Bikini μπορεί να φορτίζει κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές

Ένας σχεδιαστής ρούχων στην Νέα Υόρκη δημιούργησε το πιο hi-tech γυναικείο μαγιό. Το μαγιό αποτελείται από μικρούς ηλιακούς συλλέκτες και διαθέτει υποδοχές USB στις οποίες μπορούν να συνδέονται κινητά τηλέφωνα, συσκευές αναπαραγωγής ήχου (π.χ iPod), ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και κάθε είδους ηλεκτρονικές συσκευές.

Το μαγιό είναι δημιουργία του Αντριου Σνάιντερ και αποτελείται από αγώγιμο νήμα και 80 εξαιρετικά λεπτές φωτοβολταΐκές κυψέλες. Αν και το μαγιό για να λειτουργήσει ως φορτιστής πρέπει να είναι στεγνό εντούτοις, σύμφωνα με τον δημιουργό του, η κυρία που θα το φοράει μπορεί άφοβα να μπει στο νερό χωρίς να φοβάται ότι θα υποστεί ηλεκτροπληξία.

Ετσι όσες δεν μπορούν να αποχωριστούν ούτε στιγμή το κινητό τους τηλέφωνο ή την αγαπημένη τους ηλεκτρονική συσκευή έχουν πλέον μια ιδανική λύση για τις παραλίες. Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες που θέλουν να μην κινδυνέψουν να ξεμείνουν από μπαταρία στην παραλία, μπορούν είτε να υποχρεώσουν τις συντρόφους τους να φορέσουν το μαγιό είτε απλά να το έχουν μαζί τους με τα υπόλοιπα πράγματα τους και να μην ενοχλούνται φυσικά από τα περιέργα βλέμματα όταν το βγάλουν από την τσάντα…

This entry was posted on Τετάρτη, Ιούνιος 15th, 2011 at 00:41 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply