Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα…

“Η Γιορτή Κερασιού ολοκλήρωσε τον κύκλο της” ανέφερε στον Star-Fm o Γραμματέας πλέον του πολιτιστικού συλλόγου Αμυγδαλιών Αργύρης Καραλιόλιος. “Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε ,  να δούμε την εκδήλωση σε νέα βάση και να καταθέσουμε τις απόψεις μας για το πως θα πρέπει να γίνεται στο μέλλον με μεγαλύτερη συμμετοχή των κερασοπαραγωγών” δήλωσε ο Γραμματέας και ζήτησε από την Αντιπεριφέρεια αλλά και από τον Δήμο Γρεβενών να βρούνε τρόπους έτσι ώστε χρηματοδοτηθούν- υποστηριχθούν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι των Γρεβενών διότι θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου πραγματοποιείται η τελευταία εκδήλωση από το Δημοτικό Σχολείο των Αμυγδαλιών αφού ως γνωστόν συγχωνεύεται και “μετακομίζει” στην Κιβωτό. Μιλώντας στον σταθμό μας με την ιδιότητα του Διευθυντή του σχολείου ο Αργύρης Καραλιόλιος ανέφερε πως είναι μία συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση  αφού το σχολείο παύει να λειτουργεί, και ευχήθηκε σε όλους καλό Καλοκαίρι.

Η πρόσκληση για την εκδήλωση έχει ως εξής:

Οι δάσκαλοι και οι μαθητές του 2/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεών, σας προσκαλούν στην εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους 2010-2011 που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00 μ.μ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
1. Προβολή βίντεο και φωτογραφιών
2. Απαγγελίες ποιημάτων
3. Παιχνιδοτράγουδα
4. Δημοτικά τραγούδια (χορός και τραγούδι)
5. Θεατρική παράσταση: «Χάνουμε τη φύση-Στοπ»
6. Απονομή αναμνηστικών από τη συμμετοχή στα Νικηφόρεια 2011
7. Απονομή αναμνηστικού στο μαθητή της ΣΤ΄τάξης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.