Βρέθηκε να κατέχει 130 πιστωτικές κάρτες

Ποινική δίωξη σε βάρος του 18χρονου χάκερ από το Μπραχάμι, που μεταξύ άλλων είχε «χτυπήσει» τον επίσημο ιστότοπο της Ιντερπόλ, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Κατηγορείται για κατοχή εκρηκτικής βόμβας, οπλοκατοχή και πλαστογραφία (το τελευταίο αδίκημα αφορά στις 130 πιστωτικές κάρτες που βρέθηκαν στο σπίτι του). Δεν αποκλείεται, όμως, να προστεθούν στο κατηγορητήριο και άλλα αδικήματα, καθώς δεν έχει φτάσει στις δικαστικές αρχές όλα τα στοιχεία από την έρευνα της διεύθυνσης ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Σημειώνεται ότι το κατηγορητήριο βασίζεται στα ευρήματα που ανακοίνωσε ότι εντόπισε η αστυνομία. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο σπίτι του νεαρού εντοπίστηκαν ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, δύο αεροβόλα πιστόλια και μία νάιλον συσκευασία με οκτώ κομμένα φυσίγγια από τα οποία είχε αφαιρεθεί η πυρίτιδα και είχε τοποθετηθεί σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Ο 18χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί ενώπιον της 24ης τακτικής ανακρίτριας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.