Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Ήρθε στην…ώρα του ο Ιωάννης Φιλιππίδης

8 Ιουνίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Στις 10 το πρωί έφτασε στο Δημαρχείο…

Πιστός στο ραντεβού του ο 55χρονος Ιωάννης Φιλιππίδης έφτασε την Τετάρτη στην πόλη των Γρεβενών προερχόμενος από την Σιάτιστα όπου διανυκτέρευσε την προηγούμενη ημέρα.  Στο Δημαρχείο έφτασε ακριβώς στις 10 το πρωί και στην αρχή έγινε δεκτός από μέλη του ΔΣ του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ε.Γρεβενών “Δώρο ζωής” . Στην συνέχεια τον υποδέχτηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Παρόντες- παρούσα επίσης ήταν οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Παρασκευαΐδης, Αικατερινή Πέτρου (που παρά το ατύχημα που είχε – έσπασε το δάχτυλο του δεξιού της χεριού- έδωσε το παρόν), ο Δημοτικός Σύμβουλος Βάιος Κόραβος αλλά και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών Αντρέας Τόσκας. Εκεί ήταν και ο Ιατρός Δημήτριος Κοντοκώστας που συνεχάρη τον κ.Φιλιππίδη για την προσπάθεια που καταβάλει για την διάδοση του Εθελοντισμού σε όλη την Ελλάδα.

Ο Ιωάννης Φιλιππίδης αφού τους ευχαρίστησε για την φιλοξενία δήλωσε πως θα συνεχίσει κανονικά με τα πόδια το μακρύ του “ταξίδι-αγώνα” όπου ξεκίνησε από τον Έβρο και θα καταλήξει σύμφωνα με τον ίδιο και νωρίτερα από τον αρχικό του προγραμματισμό που ήταν στις 20 Οκτωβρίου στην Σητεία Κρήτης. Δεν παρέλειψε να αναφέρει τη σπουδαιότητα του Εθελοντισμού λέγοντας χαρακτηριστικά : ..’Έχω χάσει προσφιλή μου πρόσωπα και δεν θέλω να συμβεί κάτι ανάλογο με οποιονδήποτε πολίτη αυτής της χώρας.  Η δωρεά οργάνων αλλά και η Εθελοντική αιμοδοσία σώζουν ζωές.”

Αίσθηση προκάλεσε πάντως το γεγονός πως κανένα άλλο ΜΜΕ πλην του StarFm 933,  δεν ήταν στην υποδοχή. Το αναφέρω με πικρία διότι και στο χθεσινό πρόγραμμα του σταθμού ¨φιλοξενήσαμε¨ τηλεφωνικά τον Ιωάννη Φιλιππίδη αλλά και η ιστοσελίδας μας έγραψε για το γεγονός.

ΥΓ: Εάν κάποιοι δεν παρακολουθούν (τουλάχιστον) τα τοπικά ΜΜΕ για να ενημερώνονται τότε τι δουλειά κάνουν; Να ευχηθούμε πως θα αξιοποιήσουν τον 55χρονο τις επόμενες δύο ημέρες που θα παραμείνει στα Γρεβενά ή τουλάχιστον να αναδημοσιεύσουν τις αναρτήσεις του Star-Fm.gr.

Εξαιρούνται βέβαια  τα site και blog που έκαναν εκτενή αναφορά.

O Εθελοντισμός δεν είναι χρήμα. Είναι προσφορά.

Διαβάστε ακόμη: Τα Γρεβενά υποδέχονται τον Ιωάννη Φιλιππίδη στο «ταξίδι – αγώνα» που πραγματοποιεί..

This entry was posted on Τετάρτη, 8 Ιουνίου, 2011 at 18:35 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply