Όταν ο εθελοντισμός νικά το.. σύστημα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιουνίου ο αγώνας δρόμου στο “Καστράκι” Γρεβενών καθώς με χαρά είδαμε περισσότερους από 70 αθλητές να παίρνουν θέση στην εκκίνηση. Μικροί και μεγάλοι, επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, όλοι μαζί με την ίδια χαρά και αγάπη για τον αθλητισμό βρέθηκαν εκεί.
Αρχικά όλοι οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να παρακολουθήσουν ομιλία σχετικά με τη διατροφή του δρομέα αλλά και τη φυσιολογία άσκησης από ειδικούς που βρέθηκαν εκεί εθελοντικά και έδωσαν κάποιες συμβουλές για καλύτερες επιδόσεις  των αθλητών.
Η εκκίνηση δόθηκε στις 18:30 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί καθώς η βροχή και οι δυνατές αστραπές δεν ήταν αρκετές να εμποδίσουν την διεξαγωγή του. Η διαδρομή του αγώνα είχε μήκος 9.5 χιλιόμετρα η οποία είχε 2 σημεία ελέγχου διέλευσης και “ανεφοδιασμού”, ένα στο 4ο χιλιόμετρο κι ένα στο 7ο.
Όλα κύλισαν ομαλά ακόμα κι αν ο καιρός δεν βελτιώθηκε κατά τη διάρκειά του αγώνα. Οι περισσότεροι συμμετέχοντες τερμάτισαν κι ακολούθησε απονομή μεταλλείου και διπλώματος για κάθε αθλητή ως αναμνηστικό. Κατάταξη στον αγώνα δεν υπήρχε.
Με χαρά είδαμε να συμμετέχουν μεγάλοι αθλητές, καταξιωμένοι στα αντίστοιχα αθλήματά τους όπως: Γιάννης Παυλίδης και Βασίλης Σιαφαρίκας από το Enduro όπου και πρωταγωνιστούν αυτή τη στιγμή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, τον ποδηλάτη Γιώργο Ουζουνίδη, ποδοσφαιριστές αλλά και αθλητές του στίβου… Νικητής στον άτυπο αυτό αγώνα ήταν ο Γρεβενιώτης Στέλιος Παπαστεργίου.

STAR-FM: Συγχαρητήρια στα παιδιά της οργάνωσης και ειδικότερα στον Αντώνη Κλεισιάρη που τα σκέφτηκε και τα πραγματοποίησε όλα στην εντέλεια.Σε όλους που έστησαν εθελοντικά αυτό το event, χωρίς κανένα απολύτως όφελος εκτός από το ηθικό. Μακάρι να βρεθούν κι άλλοι μιμητές. Χορηγός επικοινωνίας ήταν το  περιοδικό  fuit.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.