Συνεδριάζει την Τρίτη 31 Μαΐου και ώρα 11π.μ. η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με 21 θέματα στην ημερήσια διάταξη, μεταξύ των οποίων είναι ο Ορισμός νέας ημερομηνίας διενέργειας διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Μποδοσάκειου» και η Προέγκριση παράτασης συνολικής προθεσμίας για το έργο: «Μετεγκατάσταση Σεισμόπληκτων Οικισμών Ν. Γρεβενών στη θέση «ΠΑΤΩΜΑΤΑ» Δ. Γρεβενών (έργα υποδομής Α΄ τμήματος Νέου Οικισμού)» Π.Ε. Γρεβενών.
Τα θέματα της συνεδρίασης είναι συγκεκριμένα τα κάτωθι:
1. Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης
2. Ορισμός νέας ημερομηνίας διενέργειας διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Μποδοσάκειου» Π.Ε. Κοζάνης
3. Έγκριση της αναλυτικής Διακήρυξης του έργου «Συντήρηση ασφαλτικού οδοστρώματος στην Π.Ε. Γρεβενών» προϋπολογισμού 200.000,00€ συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. ή 162.601,63€ χωρίς Φ.Π.Α.
4. Προέγκριση παράτασης συνολικής προθεσμίας για το έργο: «Μετεγκατάσταση Σεισμόπληκτων Οικισμών Ν. Γρεβενών στη θέση «ΠΑΤΩΜΑΤΑ» Δ. Γρεβενών (έργα υποδομής Α΄ τμήματος Νέου Οικισμού)» Π.Ε. Γρεβενών
5. Κατακύρωση ή μη των από 2/5/2011 και 24/5/2011 πρακτικών της επιτροπής αξιολόγησης του διαγωνισμού για την ανάδειξη προμηθευτών γραφικής και μηχανογραφικής ύλης για τις υπηρεσίες της Π.Ε. Καστοριάς για το έτος 2011
6. Κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού «Εκτυπώσεων Γενικά» για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας
7. Έγκριση παράτασης μίσθωσης Κυλικείου Διοικητηρίου Γρεβενών
8. Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ.215/11 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Π.Δ.Μ. σχετικά με την συγκρότηση επιτροπής παραλαβής ανταλλακτικών και πιστοποίησης εκτέλεσης εργασιών επισκευής των επιβατικών αυτοκινήτων κίνησης της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της Π.Ε. Καστοριάς, καθόλη την διάρκεια του έτους 2011.
9. Έγκριση για την μη άσκηση περεταίρω ένδικων μέσων κατά ακυρωτικών αποφάσεων του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης. (Π.Ε. Καστοριάς)
10. Ορισμός Δικηγόρου για την εκπροσώπηση της Π.Ε. Καστοριάς
11. Ορισμός Δικηγόρου για την εκπροσώπηση της Π.Ε. Καστοριάς
12. Ορισμός Δικηγόρου για γνωμοδότηση επί ερωτημάτων υπηρεσιών Π.Δ.Μ.
13. Έγκριση αποζημίωσης σε συνταξιοδοτηθέντες υπαλλήλους της Ν.Α. Κοζάνης
14. Έγκριση δαπανών Π.Δ.Μ. – Π.Ε. Κοζάνης
15. Έγκριση δαπανών Π.Δ.Μ. – Π.Ε. Κοζάνης
16. Έγκριση δαπανών Π.Δ.Μ.- Π.Ε. Κοζάνης
17. Έγκριση δαπάνης για τις εκδηλώσεις εορτασμού της ημέρας λήξης 2ου παγκοσμίου πολέμου και τις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου»
18. Έγκριση δαπανών Π.Ε. Καστοριάς
19. Έγκριση αποδοχής και κατανομής ποσού 447.953,06€ του προγράμματος ΚΑΠ-Λειτουργικά
20. Έγκριση Αποδοχής και Κατανομής ποσού 1.163.236,52€ του προγράμματος ΚΑΠ-Επενδύσεις
21. Έγκριση Αποδοχής και Κατανομής ποσού 140.387,69€ του προγράμματος ΚΑΠ-Διατροφικού Επιδόματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.