Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παραχώρηση κτιρίου στο εργαστήριο ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και καταρτισης ΑμΕΑ

Μάιος 31st, 2011 by Χρήστος Μίμης

Παραχωρείται  το  Κτηνιατρικό κέντρο

Μετά από πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, κ. Γιώργου Δασταμάνη προς το Περιφερειακό Συμβούλιο, αποφασίστηκε ομόφωνα στη χθεσινή συνεδρίαση, να παραχωρηθεί το κτίριο του κτηνιατρικού κέντρου στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΑμΕΑ που αποτελεί μέρος του συγκροτήματος Ειδικής Αγωγής στην πόλης μας.
Το συγκεκριμένο οίκημα βρίσκεται εντός περιφραγμένου χώρου στον οποίο συνυπάρχουν και τα Εκπαιδευτήρια Ειδικής Αγωγής της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών (2θέσιο Ειδικό Δημοτικό- ΕΕΕΕΚ-ΚΔΑΠ ΑμΕΑ). Το κτίριο καλύπτει 150 τ.μ. ενώ λόγω της παλαιότητάς του θα χρειαστεί ανακατασκευή. Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι τα έξοδα ανακατασκευής του κτιρίου θα καλυφθούν από την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, ενώ η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων έχει ήδη ξεκινήσει τη μελέτη του έργου. Το συγκεκριμένο έργο θα είναι από τα πρώτα που θα δημοπρατηθούν ώστε το κτίριο, να παραδοθεί στο Ειδικό Σχολείο, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Η παραχώρηση του συγκεκριμένου οικήματος είναι αίτημα πολλών χρόνων και θα αποτελέσει επιστέγασμα προσπάθειας πολλών ετών για την καλύτερη εκπαίδευση των ατόμων ΑμΕΑ, ενώ, παράλληλα θα κατατάξει το συγκεκριμένο σχολείο ανάμεσα στα καλύτερα και πληρέστερα σε υλικοτεχνική υποδομή στην Ελληνική Επικράτεια.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

Γεώργιος Δασταμάνης

This entry was posted on Τρίτη, Μάιος 31st, 2011 at 11:01 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply