Εκδήλωση ενημέρωσης του επιχειρηματικού κόσμου του νομού με θέμα «Το management της κρίσης και η πρακτική αντιμετώπιση από πλευράς επιχειρήσεων», με εισηγητή τον Δημήτρη Καμπούρη, Διδάκτωρα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ειδικό Επιστήμονα σε θέματα Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και Επενδύσεων, διοργανώνουν την Τετάρτη 1 Ιουνίου το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Ν. Κοζάνης και η Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας.
Η εκδήλωση, που είναι χρήσιμη για τους επιχειρηματίες στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σήμερα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου στις 7.30μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων.
Η διοίκηση του ΕΒΕ καλεί τα μέλη του επιμελητηρίου και κάθε ενδιαφερόμενο να παραβρεθεί για να παρακολουθήσει την ομιλία του εισηγητή που θα προβληματίσει θετικά πολλούς επιχειρηματίες για να μπορέσουν ν’ αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα προβλήματα που η δύσκολη συγκυρία δημιουργεί στην αγορά και στην επιχειρηματική κοινότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.