Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη:Ενημερωτική εκδήλωση για την αντιμετώπιση της κρίσης από πλευράς επιχειρήσεων

Μάιος 30th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Εκδήλωση ενημέρωσης του επιχειρηματικού κόσμου του νομού με θέμα «Το management της κρίσης και η πρακτική αντιμετώπιση από πλευράς επιχειρήσεων», με εισηγητή τον Δημήτρη Καμπούρη, Διδάκτωρα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ειδικό Επιστήμονα σε θέματα Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και Επενδύσεων, διοργανώνουν την Τετάρτη 1 Ιουνίου το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Ν. Κοζάνης και η Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας.
Η εκδήλωση, που είναι χρήσιμη για τους επιχειρηματίες στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σήμερα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου στις 7.30μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων.
Η διοίκηση του ΕΒΕ καλεί τα μέλη του επιμελητηρίου και κάθε ενδιαφερόμενο να παραβρεθεί για να παρακολουθήσει την ομιλία του εισηγητή που θα προβληματίσει θετικά πολλούς επιχειρηματίες για να μπορέσουν ν’ αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα προβλήματα που η δύσκολη συγκυρία δημιουργεί στην αγορά και στην επιχειρηματική κοινότητα.

This entry was posted on Δευτέρα, Μάιος 30th, 2011 at 11:37 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply