«Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ»

Είναι μια ταινία θρίλερ με τους  ΓΚΑΡΙ  ΟΛΝΤΜΑΝ , ΤΖΟΥΛΙ  ΚΡΙΣΤΙ, ΛΟΥΚΑΣ ΧΑΑΣ , ΑΜΑΝΤΑ  ΣΕΙΦΡΙΝΤ, ΣΙΛΟ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ,  διάρκειας 100 λεπτών. Σκηνοθεσία: ΚΑΘΡΙΝ ΧΑΡΝΤΓΟΥΙΚ.

Η υπόθεση: Η Σέιφριντ ενσαρκώνει μια πανέμορφη νεαρή γυναίκα που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άνδρες. Είναι ερωτευμένη με τον Πίτερ, αλλά οι γονείς της έχουν ήδη κανονίσει να παντρευτεί τον πλούσιο Χένρι. Μη θέλοντας να χωρίσουν, η Βάλερι και ο Πίτερ έχουν πάρει την απόφαση να το σκάσουν, όταν μαθαίνουν ότι η μεγαλύτερη αδερφή της Βάλερι, δολοφονήθηκε από τον λυκάνθρωπο που καραδοκεί στο δάσος που περιβάλλει το χωριό τους. Καθώς ο φόρος αίματος αυξάνεται με κάθε νέα σελήνη, η Βάλερι αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο λυκάνθρωπος μπορεί να είναι κάποιος που αγαπάει. Κι ενώ ο πανικός καταλαμβάνει την πόλη, η Βάλερι ανακαλύπτει ότι αυτό που τη συνδέει με το κτήνος είναι ένας δεσμός τόσο στενός που την καθιστά τόσο ύποπτη, όσο και δόλωμα.

Οι προβολές  έχουν ως εξής:

Παρασκευή    27/05/2011 – ώρα    21:00

Σάββατο         28/05/2011 – ώρα    21:00

Κυριακή         29/05/2011 –  ώρα    21:00

 

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ

Βάιος Κόραβος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.