Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΕΠΟ-Σούπερ Λίγκα: Δεν ανοίγουν οι φάκελοι αδειοδότησης

21 Μαΐου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Απορρίφθηκε το αίτημα των βουλευτών της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων

Το αίτημα των βουλευτών της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, να ανοιχθούν οι φάκελοι αδειοδότησης των ομάδων που έλαβαν το πιστοποιητικό συμμετοχής, απορρίφθηκε κατηγορηματικά από ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Η θέση των μελών ήταν κάθετα αρνητική, στο ενδεχόμενο να διαπιστωθεί από επιτροπή εμπειρογνωμόνων εάν ο Ηρακλής ήταν η μοναδική ομάδα που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις.

Η απάντηση της Σούπερ Λίγκας για το θέμα αυτό, δια στόματος του Πατρίκ Κομνηνού ήταν η ακόλουθη: “Το περιεχόμενο των φακέλων πρέπει να μείνει εμπιστευτικό. Πρέπει να σεβαστούμε τις υπογραφές των ομάδων, οι οποίες έχουν υπογράψει τη ρήτρα εμπιστευτικότητας”, τόνισε ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Η πρόταση του τέως αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Χατζηαποστόλου “…θα μπορούσαμε να ανοίξουμε τους φακέλους ενώπιον του Δ.Σ. της ομοσπονδίας”, απορρίφθηκε επίσης από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος απάντησε πως “…κάτι τέτοιο απαγορεύεται”. Λίγο αργότερα, πάντως, ο κ. Πιλάβιος είπε πως θα ερωτηθεί για το θέμα αυτό η UEFA.

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης υπήρξε ενημέρωση από την επιτροπή που ανέλαβε να ελέγξει τη γνησιότητα των ασφαλιστικών και φορολογικών ενημεροτήτων των ΠΑΕ, μέσα από αλληλογραφία με καταστήματα ΙΚΑ και ΔΟΥ. Μετά από παρέμβαση του Σπύρου Καλογιάννη δόθηκε παράταση έως την προσεχή Πέμπτη, προκειμένου να απαντήσουν τα αρμόδια καταστήματα, αλλά και να ενημερωθούν στο διάστημα αυτό οι ενδιαφερόμενες ΠΑΕ (Ηρακλής, Ιωνικός, Εθνικός, Κόρινθος και Ολυμπιακός Χερσονήσου

This entry was posted on Σάββατο, 21 Μαΐου, 2011 at 12:02 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply