Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από το μέλος του Δ.Σ και Ταμία του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Ν.Γρεβενών  Αθανάσιο Πέτρου

ΠΡΟΣ:  Το Διοικητικό Συμβούλιο Συνδέσμου Εργοληπτών  Ν.Γρεβενών.
Με λύπη μου διαπιστώνω ότι στο αρ.πρωτ. 1082-13/5/201 έγγραφο του Συνδέσμου Εργοληπτών Ν.Γρεβενών  προς τον Κο Δήμαρχο Γρεβενών, στο περιεχόμενό του δεν αναφέρεται η προσωπική μου θέση και ουσιαστικά η άρνηση μου να συνηγορήσω  στην έκδοση και αποστολή της εν λόγω επιστολής.
Είμαι λοιπόν υποχρεωμένος ως μέλος και ταμίας  του Δ.Σ του παραπάνω  Συνδέσμου Εργοληπτών Ν.Γρεβενών  να κοινοποιήσω τα εξής:
1. Το Δ.Σ του  Συνδέσμου Εργοληπτών Ν. Γρεβενών  ουδέποτε συνεδρίασε για να πάρει απόφαση αποχής από τους διαγωνισμούς που θα γίνονταν στις 22-3-2011. Αυτό μπορεί ο καθένας να το διαπιστώσει από το Βιβλίο Πρακτικών Συνεδριάσεων του Δ.Σ που τηρεί ο Σύνδεσμος και στο οποίο δεν έχει καταχωρηθεί τέτοια απόφαση, για το λόγο ότι  απλά ποτέ δεν συνεδρίασε το Δ.Σ για το θέμα αυτό.
2. Με βάση λοιπόν την ανύπαρκτη απόφαση του Δ.Σ για αποχή από τους διαγωνισμούς της 22-3-2011, εστάλη σχετική επιστολή με αρ.πρωτ. 1064/3-5-2011 προς την ΠΕΣΕΔΕ (ΠΑΝΕΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ), 42 ολόκληρες ημέρες μετά την εν λόγω δημοπρασία. Με την εν λόγω επιστολή τα υπογράφοντα μέλη του Δ.Σ κατάφεραν να παραπλανήσουν την ΠΕΣΕΔΕ λέγοντας ότι ο Σύνδεσμος μας έλαβε απόφαση για αποχή από τις δημοπρασίες της 22-3 2011.
Στη Συνεδρίαση του ΔΣ στις 13 Μαΐου  στο οποίο κληθήκαμε για να πάρουμε απόφαση με την οποία  θα απαντούσαμε στην  συνέντευξη του Δημάρχου Γρεβενών εξέφρασα την προσωπική μου άποψη ότι για ένα τόσο σοβαρό θέμα σε συνδυασμό με τα όσα αναφέρω παραπάνω , θα πρέπει  να συγκληθεί  Έκτακτη Γενική Συνέλευσηπου ως ανώτατο όργανο του συνδέσμου μας  θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις.
Δηλώνω  λοιπόν σε ότι αφορά την προσωπική μου στάση, ήμουν και είμαι ξεκάθαρος ότι δεν θα πρέπει να λαμβάνονται αποφάσεις εν θερμώ και χωρίς να ζητάμε τη σύμφωνη  γνώμη της πλειοψηφίας των μελών του Συνδέσμου.
Oσον αφορά δε την στάση του προέδρου μας κ.Τσακνάκη εκφράζω την εύλογη απορία, γιατί  κόπτεται για τα υποτιθέμενα συμφέροντα του Δημοσίου χωρίς να λαμβάνονται υπ όψιν τα συμφέροντα των μελών καθώς και των εργαζομένων που αναμένουν εδώ και καιρό την υλοποίηση του έργου ύδρευσης και αποχέτευσης  στη σημερινή δύσκολη συγκυρία.

Γρεβενά    18/5/2011
Αθανάσιος  Πέτρου
Δείτε  την επιστολή ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.