Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παιδικές Κατασκηνώσεις Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Μάιος 13th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Κατασκηνώσεις στο Σούνιο Αττικής

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Γρεβενών ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το αρ. 24977/20-4-2011  έγγραφο του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, θα λειτουργήσουν και φέτος οι παιδικές κατασκηνώσεις του Υπουργείου στο Σούνιο Αττικής για παιδιά υπαλλήλων ή συνταξιούχων του Υπουργείου, καθώς και αγροτών (γεωργών – κτηνοτρόφων – δασεργατών – ψαράδων), ηλικίας 7 έως 15 ετών, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

1)    Από 04 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου για αγόρια & κορίτσια ηλικίας 7-12 ετών
2)    Από 22  Ιουλίου έως 08 Αυγούστου για αγόρια & κορίτσια ηλικίας 7-12 ετών
3)    Από 08 Αυγούστου έως 26 Αυγούστου για αγόρια & κορίτσια ηλικίας 13-15 ετών

Μετά το τέλος και της τελευταίας περιόδου θα λειτουργήσει η περίοδος των οικογενειών από 29 Αυγούστου  έως 16 Σεπτεμβρίου με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων για φιλοξενία χωρίς καμία επιβάρυνση. Επίσης θα απασχοληθούν Ομαδάρχες (ηλικίας 16-18 ετών) και Κοινοτάρχες (ηλικίας 19-24 ετών).Η μετακίνηση των κατασκηνωτών θα γίνει με ευθύνη των γονέων ή κηδεμόνων αυτών.
Οι ενδιαφερόμενοι, κατασκηνωτές και στελέχη (ομαδάρχες-κοινοτάρχες), μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτην/κής  του Νομού μέχρι και ένα μήνα πριν την έναρξη κάθε κατασκηνωτικής περιόδου.

Ο  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ  ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

This entry was posted on Παρασκευή, Μάιος 13th, 2011 at 10:41 and is filed under ΝΕΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply