Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πτολεμαΐδα: Νεκρός 32χρονος από πυρκαγιά

6 Μαΐου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Αναγνωρίστηκε τελικά η σωρός του άνδρα η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στα αποκαΐδια της φωτιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης, σε πολυκατοικία, στο κέντρο της Πτολεμαΐδας. Πρόκειται για ένα νεαρό άνδρα 32 ετών (άνθρωπο του “περιθωρίου”  τον οποίο και γνώριζε η ασφάλεια Πτολεμαΐδας). Χθες πάντως κατά την καταμέτρηση των ενοίκων της πολυκατοικίας δεν έλειπε κανείς ενώ κανένας από τους διαμένοντες στην οικοδομή δεν μπορούσε να εξηγήσει την ύπαρξη του ανθρώπου εντός της στέγης (κεραμοσκεπής) η οποία και κάηκε ολοσχερώς. Την έρευνα μετά από την πυροσβεστική ανέλαβε (μετά τη ανεύρεση της σωρού) η αστυνομική υποδιεύθυνση Πτολεμαΐδας η οποία μετά από έρευνα ανακάλυψε την ταυτότητα της σωρού αν και ήταν σε τραγική κατάσταση .

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΚΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ

Η επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης ήταν άμεση (χρονικά) και στην κατάσβεση πυρκαγιάς συνολικά πήραν μέρος 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, 2 του Δήμου Εορδαίας και 1 όχημα της ΔΕΗ. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η φωτιά ήταν σε ψηλό κτίριο (κεραμοσκεπή 4όροφης οικοδομής) και η πρόσβαση αποδείχθηκε δύσκολη λόγω ανυπαρξίας κλιμακοφόρου οχήματος το οποίο τελικά ήρθε από την Π.Υ. Κοζάνης αλλά ήταν αργά πλέον και δεν χρησιμοποιήθηκε.

http://www.eordaia.org/

This entry was posted on Παρασκευή, 6 Μαΐου, 2011 at 10:50 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply