Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη για τον υποβιβασμό του Ηρακλή

Μάιος 5th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Οπαδοί του Γηραιού συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις

Επεισόδια, δακρυγόνα και υλικές ζημιές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκάλεσε, αργά το βράδυ της Τετάρτης, η απόφαση της ΕΠΟ για οριστικό υποβιβασμό του Ηρακλή στη Football League. Οι οπαδοί της ομάδας πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης, συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις και προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα της περιοχής.
Από το απόγευμα, όταν έγινε γνωστή η απόφαση της επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για υποβιβασμό του Ηρακλή, περισσότεροι από 5.000 οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο Κατσάνειο αθλητικό κέντρο προκειμένου να προγραμματίσουν τις αντιδράσεις τους.
Ορισμένοι μάλιστα ύψωσαν σημαία των Σκοπίων(!), ζητώντας από τους επικεφαλής της ομάδας να αλλάξουν την έδρα του Ηρακλή και να τη μεταφέρουν στη γειτονική χώρα.
Αποφασίστηκε να γίνει πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της πόλης, με κατεύθυνση το Δημαρχείο. Εκεί, αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ.Γιάννη Μπουτάρη, προκειμένου να του εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απόφαση για υποβιβασμό. Φεύγοντας από το Δημαρχείο, συνέχισαν την πορεία διαμαρτυρίας τους στο κέντρο της πόλης, ενώ στην οδό Τσιμισκή και στο ύψος της ΧΑΝΘ, ήρθαν σε αντιπαράθεση με αστυνομικές δυνάμεις. Ακολούθησαν επεισόδια, ρίψη δακρυγόνων, ενώ ορισμένοι εκ των οπαδών προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα και παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

ΠΗΓΗ

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 5th, 2011 at 01:05 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply