Το εισιτήριο ανόδου για την Γ΄Εθνική κατηγορία σφράγισαν οι Διόσκουροι Κοζάνης κάνοντας το 3-0 επί του Αριστοτέλη Φλώρινας στη σειρά των πλέι οφ του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Με το 59-46 στο κλειστό της Κοζάνης οι Διόσκουροι έκλεισαν τη σειρά με συνοπτικές διαδικασίες μη δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα της Φλώρινας να πάει σε τέταρτο παιχνίδι. Για τρία δεκάλεπτα οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ικανοί να προκαλέσουν άγχος στους Διόσκουρους καθώς προηγήθηκαν στο 1ο δεκάλεπτο με 12-11 ενώ μπροστά ήταν και στο τέλος του 2ου δεκαλέπτου 24-19. Το 38-40 στο 30’ προϊδέαζε ότι το ντέρμπι θα συνεχιστεί αλλά κάπου εκεί η άμυνα των γηπεδούχων άρχισε να λειτουργεί και να κλειδώνει ουσιαστικά τα επιθετικά ατού του Αριστοτέλη που σημείωσε στο 4ο δεκάλεπτο μόλις έξι πόντους όταν μάλιστα όλα είχαν κριθεί. Να σημειωθεί ότι η παρουσία στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα είναι και η παρθενική για τους Διόσκουρους μετρώντας ως σύλλογος μόλις 7 χρόνια ζωής. Συνολικά η ομάδα της Κοζάνης τελείωσε κανονική περίοδο και πλέι οφ με μόλις μία ήττα επιβεβαιώνοντας ότι δίκαια έφτασε στο εισιτήριο ανόδου.

Σάββας Σαχινίδης

 

Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ προς την ομάδα ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

Κοζάνη, 28 Απριλίου 2011

Η εκπληκτική σας πορεία και η άνοδός σας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία είναι μια δικαίωση που ήρθε μετά από επίπονη και επίμονη προσπάθεια, συλλογική δουλειά και στόχευση. Αυτή η σπουδαία αθλητική διάκριση που χαρίσατε στην πόλη της Κοζάνης συμβάλλει στην ανάδειξη του αθλητισμού και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Σύσσωμο το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης συγχαίρει θερμά τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες της ομάδας για τον θρίαμβό σας. Είστε αξιέπαινοι και σας ευχόμαστε συνεχείς επιτυχίες.

Η Πρόεδρος                                         Ο Γ. Γραμματέας

Καρανάνου Στέλλα                           Γυμνόπουλος Πάρης

http://www.gskozanis.gr

info@gskozanis.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.