Με δύο γκολ του Λιονέλ Μέσι η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-0 την Ρεάλ μέσα στην Μαδρίτη και είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στον τελικό του “Γουέμπλεϊ”. Παράπονα της “βασίλισσας” για την κόκκινη του Πέπε, αποβλήθηκε και ο Μουρίνιο Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ένα… ταβάνι. Από τη στιγμή που έχουν πετύχει πάρα πολλά στην καριέρα τους, δεν υπάρχει… παραπάνω. Αυτό ισχύει για όλους εκτός από τον… Μέσι. Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα δείχνει να προέρχεται από άλλον πλανήτη, καθώς σε κάθε του εμφάνιση εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια.

Σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα στην φετινή σεζόν, έδωσε ακόμα μία παράσταση και με δύο δικά του τέρματα, έστειλε πρόωρα τους «μπλαουγκράνα» στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 2-0.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν… κουνήθηκε φύλλο μπροστά από τις δύο εστίες, καθώς οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ… ξύλο και λίγο ποδόσφαιρο.
Στην επανάληψη όμως, όλα άλλαξαν με τους «μπλαουγκράνα» να επικρατούν κατά κράτος της Ρεάλ Μαδρίτης και έφτασαν να έχουν κατοχή στο 71%!
Αυτό νευρίασε τους ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας» που προσπαθούσαν να σπάσουν τον ρυθμό με αντιαθλητικά φάουλ. Ένα από αυτά στο 61’ ανάγκασε τον Πέπε να δεχτεί την κόκκινη κάρτα και να αποχωρήσει πρόωρα από την αναμέτρηση.
Στη συγκεκριμένη φάση ο Ζοσέ Μουρίνιο για τις διαμαρτυρίες του αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης και έδινε οδηγίες από την κερκίδα.
Όλο αυτό αποσυντόνισε τους Μαδριλένους, και μία φάση αρκούσε για να αλλάξει όλο το παιχνίδι. Στο 76’ ο Αφελάι έκανε μία εκπληκτική ενέργεια και ξεπέρασε τον Μαρσέλο, δίνοντας έτοιμο τέρμα στον Μέσι που δεν αστόχησε από κοντά.
Περίπου δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 87’ ο Μέσι μιμήθηκε τον… Μαραντόνα και περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε τον Κασίγιας, αναγκάζοντας τους φίλους της Μπαρτσελόνα να αρχίσουν από νωρίς τα… ole.
Πλέον οι Καταλανοί ψάχνουν εισιτήρια για το Λονδίνο και το «Γουέμπλεϊ», καθώς μετά τη πρώτη νίκη της Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για το Champions League, είναι ουσιαστικά με το… ένα πόδι στον μεγάλο τελικό, όπου το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην επανάληψη του τελικού του 2009.
Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως την μετέδωσε το Onsports ΕΔΩ.
 

Συντάκτης:  Onsports Team

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.