Συνέντευξη στον Star Fm 933 έδωσε ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γκουντρομίχος σχετικά με τις εκλογές όπου θα πραγματοποιηθούν ξανά στον Δήμο Γρεβενών. “Δεν φέρω καμία ευθύνη για την σημερινή εξέλιξη. Έπραξα αυτό που θα έπραττε ο καθένας , ζητώντας να εφαρμοστεί ο νόμος. Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση κι από πουθενά. Δεν αμφισβητώ την εκλογή του κ. Κουπτσίδη. Την ευθύνη φέρει το Υπουργείο Εσωτερικών και σε αυτές τις εκλογές όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αφού ξεκινάμε πάλι από την αρχή” δήλωσε ο πρώην Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Γρεβενών. Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:  ΜΕΡΟΣ 1 ΜΕΡΟΣ 2

“Σταματούν να προμηθεύουν με πετρέλαιο τον Δήμο Γρεβενών, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κινηθούν τα απορριμματοφόρα. Αυτό που συνέβη είναι μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο. Για ποιόν λόγο αμφισβητείται η εκλογή μας; Ήταν μια “μαχαιριά” στον Δήμο Γρεβενών που τον υποθηκεύει ενώ την αποκλειστική ευθύνη φέρει η Κυβέρνηση, το Υπουργείο Εσωτερικών και προσωπικά ο Υπουργός Γιάννης Ραγκούσης” δήλωσε στον Star Fm 933 ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Υπουργείου Εσωτερικών. Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:
ΜΕΡΟΣ 1 ΜΕΡΟΣ 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.