Με τεράστια απορία και αγανάκτηση διαπιστώνουμε ώρα με την ώρα τα πολλαπλά προβλήματα που δημιουργεί η έκδοση της απόφασης που διατάσσει τη διενέργεια επαναληπτικών εκλογών στο Δήμο Γρεβενών. Σεβόμαστε βεβαίως τις ανεξάρτητες δικαστικές αρχές , αλλά εν προκειμένω η απόφαση αυτή, που διατάσσει την επανάληψη των εκλογών στο Δήμο μας, προσβάλλει τους δημότες των Γρεβενών, βάλλει ευθέως κατά της πρόσφατης ευρείας λαϊκής εντολής, διοίκησης του Δήμου προς την πλειοψηφούσα παράταξη του Δημάρχου Δημοσθένη Κουπτσίδη και  καταδεικνύει για μια ακόμη φορά την προχειρότητα με την οποία προσεγγίστηκε ο «Καλλικράτης» από την Κυβέρνηση, τον αρμόδιο Υπουργό καθώς και τα προφανώς ανίκανα στελέχη του Υπουργείου.

Η ζημιά για την κοινωνία των Γρεβενών είναι ανεπανόρθωτη και σαν ένδειξη  πρώτης ελάχιστης διαμαρτυρίας αποφασίσαμε τη μη παρουσία μας στη σημερινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.