Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Δήμαρχος Γρεβενών συγχαίρει τους μαθητές των Αμυγδαλιών

Απρίλιος 13th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης, συγχαίρει τους μικρούς μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεών, για τη βράβευσή τους από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Πειραιά και τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Α΄ Αθηνών, στο διαγωνισμό με θέμα «Βραβείο Αειφόρου Σχολείου» στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία», μέλος του οποίου είναι και το Σχολείο Αμυγδαλεών.
Συγχαίρει τους δασκάλους των μικρών μαθητών για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν δημιουργώντας ένα σχολείο αειφόρο, χαρούμενο, ήρεμο και ασφαλές για τα παιδιά.
Συγχαίρει επίσης τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη δική τους τεράστια προσφορά.
Οι μικροί μαθητές ταξίδεψαν τα Γρεβενά με τις επιδόσεις τους εντός και εκτός Ελλάδας και θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί πως το Υπουργείο Παιδείας μπορεί να καταργήσει αυτό το σχολείο;
Ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία παίρνονται αβίαστα αυτού του είδους οι αποφάσεις και μάλιστα όταν τα σχολεία αυτά βραβεύονται σε εκδηλώσεις που τελούν υπό την αιγίδα του ίδιου του Υπουργείου Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων;

This entry was posted on Τετάρτη, Απρίλιος 13th, 2011 at 07:05 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΝΕΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply