Με μεγαλη επιτυχια συνεχισε  τις   αγωνιστικές της  υποχρεώσεις η αγωνιστική και  προαγωνιστική ομάδα του Α.Σ  ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης “4ο ΚΥΠΕΛΛΟ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2011″,  που  διεξήχθησαν στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ   την Παρασκευή το Σαββατο και την Κυριακη 1-2-3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ,  με τη συμμετοχή  συλλόγων απ  όλη την Ελλαδα .

  • Μεγαλη τιμη για το ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ηταν η βραβευση απο τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ των αθλητριων ΛΙΑΜΠΑΣ ΖΩΗΣ και ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ για την προκριση  τους στην Εθνικη ομαδα κολυμβησης .
  • Στους αγωνες  ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ελαβε μερος  με (44) κολυμβητες και κολυμβητριες, καταλαμβανοντας  (8) μεταλλια στο συνολλο,απο τα οποια 1 χρυσο 3 αργυρα και 4 χαλκινα.

    Ο Α.Σ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συγχαιρει ολους τους κολυμβητες και κολυμβητριες, και τους προπονητες  για την προσπαθεια, τη συμμετοχη τους και την αγωνιστικοτητα που υπεδειξαν.  Επισης  ευχαριστει  θερμα  και τους γονεις για την ενθερμη συμπαρασταση  τους.

      ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

      Αφήστε μια απάντηση

      Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.