Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Γρεβενά – Δείτε πολλές φωτογραφίες

Μάρτιος 26th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Πραγματοποιήθηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια η παρέλαση των μαθητών και του Τμήματος Αστυφυλάκων στην πόλη των Γρεβενών. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η ΓΓ της Αποκεντρωμένης Αυτοδιοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Δήμητρα Γεωργακοπούλου.

Παρουσία του εκπροσώπου της Εκκλησίας, του Βουλευτή Γρεβενών Θανάση Χαντάβα, της Ειδικής Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης της Γραμματείας Μακεδονίας Θράκης Μαρίας Παπαγεωργίου, του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη, εκπροσώπων της Αστυνομίας και του Στράτου, αλλά και εκπροσώπων φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, η μαθητιώσα νεολαία σκόρπισε χαρά και συγκίνηση σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Απέναντι από τους επισήμους ήταν τοποθετημένα  2 πανό,   (από την Κνίδη και τον Βατόλακκο) όπου οι κάτοικοί τους διαμαρτύρονται για το κλείσιμο των σχολείων τους.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να την δείτε ολόκληρη
Τα παιδιά της “Χιονάτης” έκλεψαν την παράσταση. Δυστυχώς δεν έχουμε φωτογραφίες γιατί τότε η φωτογραφική μηχανή, έπαθε “εμπλοκή”. Περιμένουμε όμως να μας στείλουν.

This entry was posted on Σάββατο, Μάρτιος 26th, 2011 at 10:45 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply