Bαγγέλη – ακριβέ μας Βαγγέλη
Φίλε, συνοδοιπόρε, οραματιστή και εραστή του γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου. Η απροσδόκητη είδηση του ξαφνικού θανάτου σου, συγκλόνισε τους φίλους και ολόκληρη τη γρεβενιώτικη κοινωνία. Γιατί κανείς δεν την περίμενε. Γιατί όλοι γνωρίζαμε τη θαλερή και ιώβεια υπομονή και επιμονή στον αγώνα που έδινες, χρόνια τώρα., Ο αιφνίδιος χαμός σου, απετέλεσε κυριολεκτικά «κεραυνόν εν αιθρία» και προκάλεσε βαθύτατη οδύνη σε όλους, που είχαν την ευτυχία να σε γνωρίσουν και να σε αγαπήσουν.
Μας αποχαιρετάς και σε αποχαιρετούμε εδώ στην πόλη που τέλειωσες το ταξίδι σου κρατώντας μαζί μας τα πάντα από σένα. Κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε.
΄Ολοι εμείς αποχαιρετούμε τον άνθρωπο που αγωνίστηκε και υπηρέτησε με συνέπεια το κοινό καλό στην περιοχή. Ο Βαγγέλης ήταν υπόδειγμα εξαιρετικού φίλου, ακούραστου επαγγελματία, συνετού οικογενειάρχη και πραγματικού ενεργού πολίτη. Η ενασχόλησή του με τον Πυρσό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο «σημάδεψε¨όλους εμάς και αποτελεί παρακαταθήκη για όλους όσους ενεργά ασχολούνται με το γνήσιο, ερασιτεχνικό αθλητισμό. Υπηρέτησε το ποδόσφαιρο με την αγνότητα, την εντιμότητα και την ανιδιοτέλεια που ταιριάζει στον άνθρωπο της συνέπειας, της σεμνότητας, της ακεραιότητας. Αλλά είναι αβάσταχτη κάποτε η ζωή και δεν αφήνει να πιούμε το γλυκό ποτήρι της ως το τέλος.
Έφυγες πολύ πρόωρα Βαγγέλη, σε είχαμε λίγο κοντά μας και σε χρειαζόμασταν πραγματικά. Θα λείψεις σε όλους μας.
Όμως οι αξίες που αφήνεις πίσω σου σφραγίζουν τις ζωές μας.
Θα σε θυμόμαστε πάντα για την ανθρωπιά σου, την αφοσίωση και την αγάπη σου στους γρεβενιώτες, τον ενθουσιασμό που ξεσήκωνες, για τη φλόγα, το κουράγιο και το πείσμα σου για τη ζωή.
Οι φίλοι που φεύγουν αδόκητα αφήνουν βαθιές χαρακιές στην ψυχή μας.
Καλό σου ταξίδι, Βαγγέλη!

Υ.Γ. Σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, αποφασίστηκαν ομόφωνα:
1. Σε ένδειξη ελάχιστης να κατατεθεί στεφάνι στην τελευταία του κατοικία. Είναι η έκφραση του σεβασμού και των ευχαριστιών μας που θα τον συνοδεύουν πάντα.
2. Να παρευρεθεί αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Γρεβενών στη νεκρώσιμη ακολουθία και τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.