To 2/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλεών Γρεβενών στα πλαίσια των διδακτικών επισκέψεων πρόκειται να πραγματοποιήσει διδακτική επίσκεψη την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 στο Παλαιοντολογικό Μουσείο της Μηλιάς Γρεβενών (προκειμένου να γνωρίσουν οι μαθητές τα εκθέματα του Μουσείου και να παραδώσουν σ’ αυτό το απολιθωμένο δόντι καρχαρία που βρέθηκε στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος Γρεβενών) και στην πόλη των Γρεβενών, προκειμένου να επισκεφτούμε το Δημαρχείο Γρεβενών (για να ενημερώσουμε τον κ. Δήμαρχο σχετικά με τη δραστηριότητα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο «αειφόρο σχολείο» που πραγματοποιεί φέτος το σχολείο μας και να του καταθέσουμε το αίτημά μας για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πλακών στη στέγη του Σχολείου μας),  τυπογραφεία εφημερίδων (προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές για όλα όσα σχετίζονται με την έκδοση μιας εφημερίδας, μιας και φέτος οι τάξεις Ε΄και ΣΤ΄έχουν εκδώσει δύο τεύχη της δικής τους εφημερίδας), το στούντιο της τηλεόρασης T.R.M. και τον ραδιοφωνικό σταθμό starfm (προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία του σταθμού και να πραγματοποιήσουν μια ζωντανή εκπομπή αναφορικά με τη δραστηριότητα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο «αειφόρο σχολείο» που πραγματοποιεί φέτος το σχολείο μας).

Επίσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι:

1. Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, η Δ/νση Β’/βάθμιας Εκπ/σης Πειραιά και η Δ/νση Α’/βάθμιας Εκπ/σης Α’ Αθηνών, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία» συνδιοργανώνουν Εκδήλωση Βράβευσης των σχολείων και των εκπαιδευτικών του που συμμετέχουν με επιτυχία στο Δίκτυο. Μεταξύ των Σχολείων που θα βραβευτούν είναι και το Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλεών  Γρεβενών (για τέταρτη φορά). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου 2011 στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Υπουργείου Παιδείας και του Δήμου Αθηναίων.

2. Το Σχολείο μας θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ παραδοσιακής έκφρασης «Νικηφόρεια 2011» του ευρωπαϊκού προγράμματος Δια Βίου Μάθησης, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Regio «Έλα και τραγούδα: Λαϊκές Παραδόσεις» της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Abruzzo της Ιταλίας, με τίτλο «Έλα και τραγούδα: Λαϊκές Παραδόσεις», που θα γίνει στην Πάτρα την Κυριακή 10 Απριλίου 2011.

Κι όμως αυτό το Σχολείο καταργείται!!!

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αργύριος Καραλιόλιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.