Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το 36ο προσυνέδριο Π.Κ. εργαζομένων ΟΤΕ στα Γρεβενά – Δείτε πολλά βίντεο

19 Μαρτίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Στα Γρεβενά βρέθηκαν το διήμερο 19 – 20 Μαρτίου οι εργαζόμενοι των Πολιτιστικών Κέντρων του ΟΤΕ Μακεδονίας και Θράκης. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Αίθουσα του Δήμου Γρεβενών με θέμα: ” Ο εθελοντισμός είναι πολιτισμός“, βραβεύτηκαν οι Εθελοντικοί Σύλλογοι των Γρεβενών: Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Γρεβενών “Δώρο ζωής” και Αλληλεγγύης Ν. Γρεβενών “Ελπίδα“. Το παρόν έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. (Με μεγαλύτερη- καλύτερη προβολή, σίγουρα θα είχε περισσότερο κόσμο).

Ο Δασοπόνος και συγγραφέας Απόστολος Διανέλος “Ταξίδεψε” με τις εικόνες του, τους παρευρισκόμενους στην όμορφη Βάλια Κάλντα και η Δικηγόρος, Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης και πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης ΝΕΟΙ Άννα Ευθυμίου μίλησε για τις δράσεις της οργάνωσης που εκπροσωπεί άλλα και για τον Εθελοντισμό.

Εκπρόσωποι των Π.Κ.του ΟΤΕ ήρθαν απ όλη την Ελλάδα: Αγρίνιο,Αλεξανδρούπολη, Άμφισσα, Βέροια, Δράμα, Έδεσσα,Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καστοριά, Κατερίνη, Κιλκίς, Κοζάνη, Λαμία, Λακωνία, Ορεστιάδα, Σέρρες, Φλώρινα και Χίο.

Πριν ξεκινήσουν οι εργασίες του προσυνεδρίου, χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, ο Δήμαρχος Γρεβενών, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ Ιωάννης Πάγκαλος και ο Διαμερισματάρχης του ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας Αλκιβιάδης Νουσικύρου.

Το βράδυ του Σαββάτου παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα τους “μετέφεραν” στον Πόντο αλλά και στα μονοπάτια της Μακεδονίας και της Ηπείρου ενώ την Κυριακή επισκέφθηκαν το Παλαιοντολογικό Μουσείο της Μηλιάς Γρεβενών, όπου φιλοξενούνται οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ VIDEO  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η ομιλία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ Ιωάννη Πάγκαλου

Ο χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη


Ο Διαμερισματάρχης του ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας Αλκιβιάδης Νουσικύρου

Χαιρετισμός του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

Ένα απόσπασμα της παρουσίασης του Δασολόγου- Συγγραφέα Απόστολου Διανέλου

Η Δικηγόρος Άννα Ευθυμίου μιλά για τον Εθελοντισμό και τις δράσεις της οργάνωσης Ν.Ε.Ο.Ι.

H Πρόεδρος της “Ελπίδας” Βαγγελιώ Μπόγκια

This entry was posted on Σάββατο, 19 Μαρτίου, 2011 at 15:41 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΝΕΟΙ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply