Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αναβλήθηκε η εκστρατεία ενημέρωσης του Δήμου Γρεβενών για τη γρίπη…

Μάρτιος 8th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο Δήμος Γρεβενών σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για τη νέα γρίπη (Η1Ν1) που πραγματοποιεί στην Περιφέρεια το ΚΕ.Λ.Π.ΝΟ., σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου 2011 στην Κεντρική Πλατεία Γρεβενών, ήταν προγραμματισμένο να στήσει ένα περίπτερο που μέσα από αυτό,  θα διέθεται  στους πολίτες  ενημερωτικό υλικό.
Η εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη και καταπολέμηση της γρίπης έχει σαν στόχο την ορθή ενημέρωση αλλά και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στους τρόπους μετάδοσης και στους τρόπους προφύλαξης, με σύνθημα «πείτε stop στη γρίπη».

Λόγω όμως των άσχημων καιρικών συνθηκών η εκδήλωση αναβλήθηκε, αφού δεν ήταν δυνατή η μετακίνηση των εκπροσώπων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

This entry was posted on Τρίτη, Μάρτιος 8th, 2011 at 12:07 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply