Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Γρεβενά και Ανακατωσιά” συνέχεια…

4 Μαρτίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Συνεχίζονται και την Παρασκευή 4-03-2011 οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στα Γρεβενά.

Στις 11:00 πμ διασκεδάστε με τους Μανιταρόφιλους της Δυτικής Μακεδονίας, στην καθιερωμένη πλέον συμμετοχή τους στα δρώμενα των Γρεβενών και γευτείτε Μανιταρογεύσεις παρέα με Χάλκινους ήχους και πολύ κέφι. Στην συνέχεια οι μαθητές των Γρεβενών αναβιώνοντας με διασκεδαστικό τρόπο το έθιμο του Γάμου θα περιηγηθούν στην λαϊκή αγορά της πόλης. Για να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι μαθητές στις εκδηλώσεις του Δήμου , ο Προϊστάμενος της Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ.Νάστος Γιώργος, έδωσε την άδεια, τα μαθήματα των σχολείων να ολοκληρωθούν μετά το τέλος της τέταρτης ώρας.
Ο Δήμος Γρεβενών, καλεί τους μικρούς φίλους στις 5 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο, να παρακολουθήσουν την παράσταση του Θεάτρου Σκιών “Το Καρναβάλι του Καραγκιόζη”, με ελεύθερη είσοδο.
Στις 18:00 Κουδουνάδες με την ορχήστρα του Τσακνάκη:
• Φελλί
• Αμυγδαλιές
• Αγ. Γεώργιος
• Μ. Σειρήνι
Στις 20:00 Ορχήστρες στο δρόμο και διασκέδαση μέχρι… τελικής πτώσης.

This entry was posted on Παρασκευή, 4 Μαρτίου, 2011 at 00:24 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply