Υπάρχουν σίγουρα πράξεις κολάσιμες – Το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο…
Αυτό ανέφερε ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, απαντώντας σε ερώτηση της δημοτικής συμβούλου Παναγιώτας Ντάγκα, για το ποιά είναι η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην εταιρία.
“Στη εταιρία της Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Γρεβενών που έχει αντιμετωπίσει πλείστα οικονομικά προβλήματα και διαχειριστικά και που υπόκεινται σε σειρά ελέγχων από ορκωτούς λογιστές, ΣΔΟΕ αλλά και εισαγγελείς, και που θέλουμε να ρίξουμε “άπλετο φως”, υπάρχει σύμφωνα με κάποιες καταγραφές ένα “άνοιγμα¨της τάξης των πεντέμισι (5,5) εκατομμυρίων €, και ερευνώνται οι χρήσεις της εταιρίας τις χρονιές 2005 μέχρι και 2009 και μέχρι τα μέσα του μηνός Μαρτίου θα έχουμε σαφή εικόνα για το ακριβώς χρέη έχει. Παρά τα όποια προβλήματα, η ΔΕΥΑΓ επειδή προσφέρει ένα κοινωνικό αγαθό όπως είναι το νερό, θα προχωρήσει από την επόμενη χρονιά στη μείωση της τιμής του νερού προς τους καταναλωτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.