Στην κεντρική πλατεία,  συγκεντρώθηκαν την ημέρα της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ,   οι έμποροι των Γρεβενών όπου ομόφωνα κατέληξαν σε ένα ψήφισμα όπου στην συνέχεια το κατέθεσαν στον Δήμαρχο κ.Δημοσθένη Κουπτσίδη. Στο Γραφείο του Δημάρχου, μετέβη όλο το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου. Ο πρόεδρος κ. Χρήστος Παρασκευαΐδης, αφού είπε πως η συμμετοχή των εμπόρων στην απεργία είναι στο 100% , ζήτησε από τον κ. Κουπτσίδη να ενώσει μαζί τους τη φωνή για τα δίκαια αιτήματά τους καθώς επίσης να βοηθήσει  από την πλευρά του, στη μείωση των ενοικίων, γεγονός που τους “πονάει” πολύ τους εμπόρους.

Ο κ.Κουπτσίδης , αφού βρήκε δίκαια τα αιτήματα των εμπόρων,  δήλωσε υποστηρικτής της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλουν οι έμποροι των Γρεβενών για την επιβίωσή τους και σε ότι αφορά τα ενοίκια που πληρώνουν οι επαγγελματίες στον Δήμο Γρεβενών, είπε πως με την πρώτη ευκαιρία θα προβεί  σε μείωσή τους, προτρέποντας με αυτόν τον τρόπο να πράξουν και οι ιδιοκτήτες ακίνητων το ίδιο.

“Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε , πρέπει όλοι να σταθούμε στα πόδια μας και να βγούμε πιο δυνατοί και πάνω από όλα  κερδισμένοι” είπε καταλήγοντας ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Δημοσθένης Κουπτσίδης