Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών, συμμετέχει στην απεργία της Τετάρτης

22 Φεβρουαρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών, καλεί όλους τους εργατοϋπαλλήλους του Νομού μας να συμμετέχουν στην απεργία και στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στις 10,30 π.μ.. Απεργούμε με ενότητα και αποφασιστικότητα για την απόκρουση των σκληρών  αντεργατικών νεοφιλελεύθερων πολιτικών αλλά και την προώθηση και εφαρμογή ενός τελείως διαφορετικού μίγματος πολιτικής που θα εξασφαλίζει και θα διευρύνει τα εργασιακά ,οικονομικά ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων και την έξοδο της χώρας από την ύφεση ,τη κρίση και τις δαγκάνες του μνημονίου .
Απαιτούμε:
– άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας.
– Απόλυτο σεβασμό στο θεσμικό πλαίσιο των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας- υπογραφή νέων .
– Σταθερή και πλήρης εργασία ,με πλήρη δικαιώματα για όλους .
– Αυστηρές κυρώσεις στους εργοδότες που με πρόφαση την οικονομική κρίση καταπατούν τα βασικά και θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα .
– Την ενίσχυση των ανέργων και επιμήκυνση του χρόνου καταβολής του Επιδόματος ανεργίας και αύξησή του στο 80% του κατώτατου μισθού .
– Ακύρωση των Ιδιωτικοποιήσεων των Δημοσίων Οργανισμών, που προσφέρουν κοινωνικό έργο .
– Ενίσχυση της Παιδείας ,της Υγείας και της Πρόνοιας .
Για την Διοίκηση

Ο Πρόεδρος

Κυριαζίδης Λάζαρος

This entry was posted on Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου, 2011 at 16:46 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.