Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στα Γρεβενά περιόδευσε ο Βουλευτής Ζήσης Τζικαλάγιας

21 Φεβρουαρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 ο βουλευτής Καστοριάς, υπεύθυνος Ν. Γρεβενών, Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, βρέθηκε στα Γρεβενά προσκεκλημένος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Δυτικής Μακεδονίας, για να παραστεί στην ετήσια τακτική γενική τους συνέλευση. Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιφερειακής Πολιτικής κ. Σωκράτης Ξυνίδης. Στη συνέχεια ο βουλευτής συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Ν.Δ. του Ν. Γρεβενών κ. Διαμαντή Βαχτσιαβάνο, τον πρόεδρο της Ν.Ο.Δ.Ε. κ. Παναγιώτη Σταυρόπουλο και τον πολιτευτή κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη περιόδευσε στην περιοχή Δεσκάτης.

Εκεί είχε σύσκεψη με τα κομματικά στελέχη της περιοχής. Έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα που απασχολούν τη Δεσκάτη και δρομολογήθηκε η προώθηση θέσεων του κόμματος για την ανακούφιση του τοπικού πληθυσμού και την προοπτική διασφάλισης της ανάπτυξης της απομακρυσμένης και αδικημένης αυτής περιοχής της πατρίδας μας.

This entry was posted on Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου, 2011 at 19:23 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.